ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ελούντα - ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ

Ελούντα - ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ top

< Πίσω στο χάρτη

Η πολυτέλεια στο μάξιμουμ! Στην περιοχή της Ελούντας βρίσκονται τα περισσότερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελλάδας, σε καταπράσινες εκτάσεις πάνω στη θάλασσα. Διεθνές κοσμοπολίτικο θέρετρο και ο γειτονικός Αγιος Νικόλαος, ενώ το βραχονήσι της Σπιναλόγκας, που κυριαρχεί στον κόλπο της Ελούντας, εξάπτει τη φαντασία.

Αξίζει να δείτε:

- Τις υπερπολυτελείς ξενοδοχειακές μονάδες της Ελούντας που υπόσχονται απόλυτη ιδιωτικότητα, πολυτέλεια και παροχές πολλών αστέρων. Βίλες και μπανγκαλόουζ, ιδιωτικές μαρίνες, γκουρμέ εστιατόρια, SPA, γήπεδα γκολφ διεθνών προδιαγραφών, συνιστούν έναν ξεχωριστό προορισμό, διάσημο σε όλο τον κόσμο.

- Τον Αγιο Νικόλαο. Το κοσμοπολίτικο θέρετρο, η “νύμφη του Μεραμπέλου”, γοητεύει με τη μυστηριακή λίμνη Βουλισμένη (Βουλιαγμένη), την έντονη βραδινή ζωή, τις εξαιρετικές προτάσεις διαμονής και τις πανέμορφες παραλίες του. Η μαρίνα του Αγίου Νικολάου είναι Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

- Το αρχαιολογικό μουσείο του Αγίου Νικολάου, που είναι το δεύτερο σε σπουδαιότητα και μέγεθος της Κρήτης, μετά από αυτό του Ηρακλείου.

- Τη Σπιναλόγκα. Βγαλμένη μέσα από τις σελίδες των μυθιστορημάτων, η μικρή νησίδα αποτέλεσε τόπο απομόνωσης των λεπρών της χώρας και συνώνυμο του κοινωνικού αποκλεισμού. Το φρούριο της Σπιναλόγκας, ένα από τα σπουδαιότερα της Κρήτης, θεωρούνταν απόρθητο και ήλεγχε αποτελεσματικά τη ναυσιπλοΐα στον κόλπο της Ελούντας.